Informatie

Schleich paarden

 

Op onze website vind je allerlei leuke producten voor Schleich paarden. Schleich is een Duits bedrijf dat speelgoeddieren en kunstofpoppetjes maakt. Wij maken Schleich stallen, Schleich tuig en Schleich repaints die allemaal te vinden zijn in onze webshop. 

Sinds 2012 maakt Esratack al tuig voor Schleich paarden. Door de jaren heen hebben we verschillende methodes gevonden voor het maken van tuig voor Schleich paarden. 

Vrijwel alle producten in onze webshop zijn handgemaakt. Hierom willen wij u er op wijzen dat we een wachttijd hanteren van maximaal 4 weken. 

 

Bestellen

Bestellen via onze website is een eenvoudig proces. Alles spreekt vrijwel voor zich. Zodra u een product op het oog hebt vult u alle opties in. Heeft u de opties allemaal ingevuld, dan gaat u door en klikt u op "Voeg toe aan winkelwagen".

Vervolgends klikt u op "Bestelling afronden". Nu vult u alle gevraagde gegevens in. Als dat is gedaan klikt u op "Bestelling bevestigen" en zal het betaalsysteem volgen.

 

Betalen

U kunt gemakkelijk betalen bij ons met Ideal.

Verzenden

Via de pagina "status van bestelling" kan jij zelf in de gaten houden wanneer je bestelling klaar en verzonden is. Wij verzenden onze producten op een veilige manier met PostNL. Na een bepaald gewicht zal er automatisch een switch worden gemaakt van bubbelenvelop naar brievenbuspakket. 

 

Garantie

Vanaf dat u uw bestelling ontvangen heeft rekenen wij een garantie tijd van 2 weken op onze producten. Dat betekend dat u een standaard bedenktijd van 14 dagen heeft. Mocht u niet tevreden zijn met uw producten dan kunt u een mail naar esratack@gmail.com sturen. Naar aanleiding daarvan zullen wij verdere actie ondernemen.

 

Samenwerking

Personen waar wij mee samen werken gaan door een strenge keuring heen. Dit betekend dat de producten die wij aanleveren van andere makers uitermate getest zijn en van goede kwaliteit. 

 

Mocht uw vraag na het lezen van deze informatie nog niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op via de mail: esratack@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Company information

Company name: Esratack

Organisation number / KVK nummer: 77369475

Company address: Apeldoornseweg 200, 6841AB Arnhem.

Email address: esratack@gmail.com

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2023 esratack | sitemap | rss